Nyhetsbrev 23 april - rea, nya kurser och träffen  

lördag 24 april 2010

Hejsan

Idag fredagen den 23 april firar vi 3 månader och det tänkte vi fira genom att ha lite rea. Vi rear lite av varje - tex: några clearstamps, stickers, rubbons samt papper. Kika gärna in och se om det är något som just du saknar.

Mycket har hänt sedan sista nyhetsbrevet. Vi har planerat nya kurser - bland annat en förälder/barn kurs den 8/5 då du är välkommen hit med ditt barn alternativt förälder (beror ju på vem av er som får nyhetsbrevet). Vi har även satt datum för en distresskurs - den 19/5 skall vi gå igenom lite enkel distressfärgläggning. Det finns kursprogram både på bloggen och i butiken.

Vi har börjat lägga ut lite fredagsskisser - var gärna med och tolka dem - har du ingen egen blogg så maila in dem till oss så lägger vi mer än gärna ut era verk.

Det absolut roligaste sedan förra nyhetsbrevet är att vi har haft vår allra första träff. Och den var så lyckad! Vi hade väldigt trevliga deltagare och alla var jätteduktiga! Det var deltagare som var helt nybörjare med lånade scrap/pyssel saker till lite mer avancerade deltagare. På detta kommer det snart upp bilder ifrån på vår blogg där man kan se alla glada vinnare i tävlingarna. Ni är många som har bett om nytt datum och en ny träff - och det lovar vi er att vi skall ha. Vi kommer att ha en heldagsträff i slutet av sommaren - då man har många fina bilder att skapa layouter på. Troligen blir den i slutet av augusti - men vi får återkomma med exakt datum, plats och tid för det.

Vi har även funderat på lite enklare träffar - för visst är det trevligt att bara träffas och pyssla? En träff utan tävlingar och där man får ta med sig ev. mat själv - finns det intresse för det så maila oss så skall vi se över möjliga datum för det.

Sedan så vill vi förtydliga att på våra måndagsfika / pysselträffar är även du som har en del egna pysselsaker välkommen in på. Ta med dina egna pysselsaker och kom ner. För visst är det trevligare att pyssla och samtidigt ha sällskap? Hoppas du kommer på måndag.

Ni får ha en härlig helg.

Ha det så gott!

AddThis Social Bookmark Button


1 kommentarer: to “ Nyhetsbrev 23 april - rea, nya kurser och träffen

  • Ida
    24 april 2010 kl. 12:47  

    Måste försöka vara med på näst träff :-) Jag kommer gärna på en enklare träff oxå!

    Jag har tolkat veckans skiss :-)Här är mitt resultat http://omida.blogspot.com/2010/04/i-vantans-tider.html

    Ida/ Tatoo rosen

Handgjord av INA